Over ons

Kinderboekwinkel De Geheime Tuin bestaat sinds augustus 2019 en wordt liefdevol geleid door eigenaar en kinderboekenspecialist Peggy Mulder. De Geheime Tuin is in eerste instantie een gezellige buurtwinkel voor Rotterdam-Blijdorp maar grote en kleine mensen vanuit heel Rotterdam en heel Nederland weten de winkel inmiddels ook te vinden. Natuurlijk zijn gemeentelijke instellingen, onderwijs en bedrijven ook welkom om zich bij ons te laten inspireren.

Door zorgvuldig een goede selectie te maken uit het grote aanbod kinderboeken (o.a. door alles ook zelf te lezen) kunnen wij iedereen op maat adviseren. Wat ons betreft is er voor elke vraag, over elk onderwerp en voor elke specifieke wens altijd precies het juiste boek te vinden.

Kinderboeken worden met veel liefde en aandacht gemaakt door sommige van de meest getalenteerde schrijvers en illustratoren ter wereld. De boeken die zij maken verdienen het om uitgestald te worden in een omgeving waar ze altijd volledig tot hun recht komen. De Geheime Tuin is zo’n plek.

Kom daarom langs om de boeken te bekijken, persoonlijk te kiezen en om ze daarna mee naar huis te nemen om lekker te lezen…

Veelgestelde vragen

Klopt het dat ik de boeken niet 24-uur per dag online op deze website kan bestellen en thuisbezorgd kan krijgen?

Ja, dat klopt. De geheime tuin is in eerste instantie een winkel van steen en hout. Onze collectie kinderboeken is met zorg samengesteld en verdient het om door jou bekeken en gekozen te worden. In de winkel kunnen wij je adviseren en wij geloven dat je dan altijd met precies het juiste boek naar huis gaat.

Als je toch al precies weet welk boek je nodig hebt is het altijd mogelijk om je bestelling telefonisch of per mail aan ons door te geven. Wij kunnen het boek dan voor je bestellen en laten je dan z.s.m. weten wanneer het voor je klaar ligt om opgehaald te worden.

Waarom heet onze kinderboekwinkel De Geheime Tuin?

De naam van de winkel is gebaseerd op het prachtige jeugdboek De geheime tuin uit 1911, geschreven door Frances Hodgson Burnett. Van deze klassieker verscheen in 2019 nog een nieuwe editie in een mooie vertaling van Imme Dros.

Facebook
Instagram